Lalatović Travel

LALATOVIĆ TRAVEL je kompanija koja je osnovana 2009. godine sa sjedištem u Budvi i u ponudi imamo veliki izbor linijskog i vanlinijskog prevoza u zemlji i inostranstvu.
Veliki broj zadovoljnih putnika i stečeno iskustvo nametnuli su nam obavezu da proširimo vozni park. Sticanjem zakonskih uslova konkurisali smo i dobili licencu za međunarodni linijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju, što je najveća kategorija licence koju izdaje  Direkcija za Saobraćaj.
 Autobuski prevoz našim autobusima visoke turističke klase  i  sa visoko kvalitetnom audio i video opremom i putnim osiguranjem putnika kao i prtljaga učiniće da se osećate maksimalno bezbjedno i udobno.
LALATOVIĆ TRAVEL takođe nudi usluge transfera:
- Transfer putnika sa aerodroma Ćilipi (Dubrovnik), Podgorica, Tivat,Tirana(Albanija), Sarajevo (BiH), Zagreb (Hrvatska), Beograd (Srbija) do bilo koje destinacije u Crnoj Gori i obratno.
LALATOVIĆ TRAVEL vam nudi vrhunsku uslugu, po najpovoljnijim cijenama. Kompanija LALATOVIĆ TRAVEL je kompanija koja osluškuje potrebe i želje izbirljivog turistčkog tržišta i pretače želje tržišta u realne usluge koje su ispred drugih.
LALATOVIĆ TRAVEL kompanija godinama uspješno sarađuje sa respektabilnim vodećim hotelima u Budvi, Petrovcu, Herceg Novom, Igalu, Podgorici, Kolašinu, Žabljaku...
U prethodnom periodu, povoljnim cijenama, kvalitnenom uslugom i stručnim kadrom istakli smo se kao pouzdan partner i stekli veliki broj poslovnih saradnika sa kojima imamo potpisane dugoročne Ugovore. Medju njima su vodeće turističke agencije, veliki broj vladinih i nevladinih organizacija, kulturno-umjetničkih društava itd.
IZLETI I EKSKURZIJE
Trudili smo se da zadovoljimo želje i zahtjeve sve probirljivijeg tržišta , te stoga vam u okviru naše kompanije možemo ponuditi i grupne izlete na teritoriji Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne, Makedonije itd. U zavisnosti od broja putnika, možemo vam ponuditi autobuse od 71pax,  double decker 71+2pax, 59pax, 57pax, 53pax, 35pax, 18pax, 8+1pax.
Izleti mogu da uključuju i obroke nacionalne kuhinje po izboru i želji organizatora.

NAŠ TIM

Našu kompaniju čini tim koji osluškuje potrebe i želje izbirljivog turistčkog tržišta
i pretače želje tržišta u realne usluge koje su ispred drugih.

Vladan Lalatović

Vladan Lalatović

Izvršni direktor

Rodjen 1983. godine u Nikšiću, gde je završio srednju saobraćajnu školu, a od 2009. godine osniva firmu ,, Lalatović travel" doo sa sjedištem u Budvi gde obavlja funkcije izvršnog direktora tim koordinatora.

Mila Ramusović

Mila Ramusović

Marketing menadžer

Rođena je 1984. godine u Beogradu. Kao marketing menadžer radi od 2012. gdje stalno teži ka unaprijeđivanju odnosa sa javnošću u skladu sa čime i oblikujemo strategiju poslovanja i kontinuirano jačanje imidža firme.

Lista klijenata