Naše usluge

Transferi putnika

Transfer putnika sa aerodroma Ćilipi (Dubrovnik), Podgorica, Tivat,Tirana(Albanija), Sarajevo (BiH), Zagreb (Hrvatska), Beograd (Srbija) do bilo koje destinacije u Crnoj Gori i obratno.

Organizacija izleta i ekskurzija

Trudili smo se da zadovoljimo želje i zahtjeve sve probirljivijeg tržišta , te stoga vam u okviru naše kompanije možemo ponuditi i grupne izlete na teritoriji Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne, Makedonije itd. 

Kompanija godinama uspješno sarađuje sa respektabilnim vodećim hotelima u Budvi, Petrovcu, Herceg Novom, Igalu, Podgorici, Kolašinu, Žabljaku... 

Taxi usluge

Vozimo Vas na sve lokacije, vozilima do 3 godine starosti. Zakažite Vašu vožnju putem telefona pola sata pred polazak i mi ćemo Vas odvesti do željenog mjesta po povoljnim cijenama. Svaki taksi vozač svojim kulturnim i ljubaznim ponašanjem, kao i svojim ličnim izgledom i izgledom taksi vozila mora dostojno predstavljati našu firmu, kako pred strankma tako i prema svim ostalim faktorima koji su neposredno vezani za taksi djelatnost (prema ostalim učesnicima u saobraćaju i dr.).

Rent A Car

Saznajte više o našem voznom parku, izaberite auto koji najviše odgovara Vašim potrebama. Preuzmite automobil na željenoj lokaciji, brzo i jednostavno rentirajte automobil koji će Vas odvesti gde god želite. Ne oklijevajte da nas kontaktirate za sva pitanja.